pátek 7. září 2012

Jablečná přesnídávka....







Dostala jsem bedýnku jablek od babičky a dědy ze zahrádky.
A už jsou z nich pudinkové jablečné přesnídávky.
Budou se v zimě hodit. Manžel i starší dcera je mají moc rádi.

Recept jsem kdysi našla na internetu a zapsala si. Je pouze orientační, je potřeba se hlavně u cukru řídit sladkostí ovoce:
3,5kg jablek (možno i hrušek, popř. kombinace)
250g rafinovaného cukru
0,75l vody
2 vanilkové pudinky
1 citron

Jablka povaříme ve vodě, rozmixujeme. Přidáme ve trošce vody rozmíchané pudinky, šťávu z citronu a dle chuti cukr. Povaříme cca 10 minut, naplníme do skleniček a necháme vychladnout dnem vzhůru.

Žádné komentáře:

Okomentovat